09:00

Stureby SK

Referat: Tyresö FF 3 - Stureby SK

Äntligen var det dags för morgonmatch igen :-)

Det var ett på sina håll ganska sömndrucket gäng som möttes upp i Tyresö tidigt på lördagsmorgonen, och innan SSK-tjejerna hade hunnit få morgongruset ur ögonen så blåstes matchen igång och hemmalaget kunde göra 1-0 efter en tilltrasslad situation. Det var dock precis den väckarklocka som behövdes och tjejerna visade på fin moral och jobbade sig successivt in i matchen. Längst bak hittade Gertrude rätt med fina utkast till Juni och Linnea som kunde sätta igång ett vägvinnande passningsspel.

Det hårda arbetet gav också utdelning när Märta kunde göra 1-1 med ett distinkt skott, och därefter var det fullt tryck mot Tyresö-målet i och med att Lisa och Nike tog över mittfältet totalt och Amanda och Stella tryckte på framåt. Utdelningen uteblev dock, mycket pga duktiga försvarare och en aktiv målvakt i hemmalaget.

Andra halvlek fortsatte som den första slutade och kort efter paus hittade Amanda fram med ett långt utkast till Lisa som förvaltade läget snyggt och säkert. 2-1 till Sturpen som nu hade vaknat på allvar. Ett flertal chanser skapades och 3-1-målet hängde i luften. När det sedan inte kom så stack istället Tyresö upp och kunde göra 2-2 med fem minuter kvar. Trots en intensiv jakt på ett segermål blev det också slutresultatet.

Vi tackar för en trevlig morgon med uteblivet regn!